Inbrengvoorwaarden

Hoe werkt het aanbieden?
  • Dameskleding in alle maten heel erg welkom!

  • Maximaal 10 stuks per inbreng!

  • Inbrengen kan alleen op afspraak.

  • Breng jouw kleding gewassen en gestreken in een stevige tas. Je kleding en accessoires zijn natuurlijk als nieuw en in goede conditie en niet verouderd! Wij willen voor iedereen alleen vlekkeloze kleding verkopen. Regelmatig nemen wij kleding niet in omdat deze gepild is, vaal is, een vlekje of klein gaatje heeft.Controleer zelf vooraf de inbreng goed.

  • Wij doen ons best je kleding binnen een week in de winkel te hangen. Bij grote drukte kan het weleens iets langer duren. Wanneer de kleding hangt, ontvang je van ons een mail. Soms komt mail niet aan of belandt in de spam, neem contact met ons op als je niets hoort.

  • De kleding hangt 6 tot 8 weken in de winkel en zullen wij met veel plezier voor je verkopen!

Hoe worden de prijzen van mijn kleding bepaald?

Wij prijzen je kleding en houden daarbij rekening met vraag, aanbod en trends van het seizoen. Overleg over de prijs van een bijzonder item is mogelijk. Bedenk wel dat het tweedehands blijft dus verwacht niet de hoofdprijs. Je ontvangt 40% van de verkoopprijs.

Hoe werkt de uitbetaling van mijn tegoed?

6 tot 8 weken na de inbreng ontvang je van ons een mail met de opbrengst van je verkoop. Dit tegoed wordt overgemaakt naar je bankrekening.

Als mijn kleding niet ingenomen of verkocht is?

Bij de inbreng geef je aan of niet ingenomen of niet verkochte items naar het goede doel mogen. Als je voor retour gekozen hebt, dan ontvang je een mail van ons waarin staat dat je de kleding binnen 2 weken op moet halen. Kleding die niet op tijd wordt opgehaald, gaat alsnog naar het goede doel.

Inbrengen is op eigen risico en niet verzekerd tegen diefstal, brand en waterschade. Wij besteden de grootste zorg aan jouw Items. Maar zoekgeraakte of gestolen artikelen kunnen door ons niet vergoed worden.